In deze workshop leer je twee manieren om pompoen te conserveren. Handig wanneer je grote hoeveelheden pompoen in één keer oogst! Je gaat samen aan de slag om een pompoensoep te maken en deze via wecken houdbaar te maken. Daarnaast ontdek je hoe lekker pompoen op zoetzuur is en waarbij je dit kan serveren. Aan het eind van de middag ga je naar huis met de potjes soep en ingemaakte pompoen. En natuurlijk krijg je ook de recepten mee!
Zaterdag 5 oktober van 13.00 uur tot plm. 17.00 uur
De workshop vindt plaats in de Belgische barak bij Voedselbos Emmeloord, Sportlaan 48.
Bij deze workshop is plek voor maximaal 4 personen, de kosten bedragen € 37,50 per persoon, inclusief alle ingrediënten.
Heb je interesse in deelname aan deze workshop of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: kookworkshop@voedselbosemmeloord.nl of neem telefonisch contact op met José Uitdewilligen via 06-17105620. Opgeven uiterlijk maandag 30 september.
LET OP: WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN KAN DEZE WORKSHOP HELAAS NIET DOORGAAN. ER WORDT Z.S.M. EEN ANDERE DATUM GEPLAND.